Om Koramic takstein

Koramic Architectum
Koramic er en av Europas ledende produsenter av keramisk takstein.

Design for generasjoner.

Koramic har tilsammen 16 toppmoderne enheter i 6 land og er blant de mest moderne og oppdaterte produsenter av takstein i verden. Som en konsekvens av dette er Koramic i stand til å tilby et spennende og komplett program av takstein på markedet.

Kvalitet siden 1883

Kombinasjonen av mer enn 130 års kontinuerlig produksjon og med det en omfattende teknisk ekspertise som sikrer at all Koramic takstein tilfredstiller dagens høye krav til kvalitet og utførelse. Merket Koramic er synonymt med avansert og innovativ taksteinsproduksjon, som tilfredsstiller pågående og strenge miljøkrav og hvor produktets bærekraftighet alltid settes i høysetet.

Garanti

Vår 30 års garanti gir to klare fordeler - ro i sjelen og en hel generasjon med sikkerhet og komfortabelt takhold. Dette gir en fullstendig forsikring om at Koramic takstein er garantert og tilfredstiller alle krav i henhold til europeisk standard EN 1304 og gjeldende kvalitetskontroll - ISO 9001.

Tilgjenglighet

Vi hos Wienerberger tror at lokal kundeoppfølging er essensielt. Vårt omfang av keramisk takstein og tilbehør er kun tilgjengelig gjennom et nettverk av taksentra og ledende byggevareforhandlere. En fullstendig teknisk støtte er tilgjengelig på forespørsel.

Flere fakta